Vergelijken, stap over en bespaar op de energierekening


Met de Energievergelijker van Energiehunter.be wordt energieprijzen vergelijken nóg eenvoudiger en kunt u tot wel € 350,00,- per jaar besparen op uw energiekosten. Wees geen dief van eigen portemonnee: Via Energiehunter.be vindt u informatie over de energietarieven van verschillende energiemaatschappijen zonder poespas. Gebruik direct de super gemakkelijke Energievergelijker en ontdek binnen 1 minuut en slechts 3 stappen hoeveel u jaarlijks in eigen zak kunt steken!

Wat is Energiehunter.be?

Energiehunter.belaat zien hoe uw energierekening wordt opgebouwd en waar nog geld op bespaart kan worden. Gebruik de handige Energievergelijker om alle energie aanbieders met elkaar te vergelijken en ervaar hoe simpel het eigenlijk is om van energie over te stappen. De website helpt u graag met energietarieven vergelijken, want uiteindelijk willen we natuurlijk allemaal maar één ding: de goedkoopste energie!

Hoe werkt dat?

Vul daarom gemakkelijk en snel uw gegevens in de Energievergelijker: aan de linkerkant vult u uw gegevens in zoals uw adres, postcode en huisnummer. Daarnaast vult u ook uw type woning in en de meter die u gebruikt, dit kan een enkele meter zijn of een dubbele meter. Aan de rechterkant ziet u alle energie aanbieders met de eventueel bijbehorende energie aanbiedingen.

De goedkoopste Belgische leverancier vinden

Zodra u uw gegevens volledig heeft ingevuld, ziet u aan de rechterkant van boven naar beneden de goedkoopste energie aanbieders. U kunt in de Energievergelijker direct op de goedkoopste energieleverancier klikken en de energie overstap wordt voor u uit handen genomen door uw nieuwe energiemaatschappij. Met de jaarlijks stijgende energiekosten is België zich aan het oriënteren op een eventuele overstap naar nieuwe en vooral goedkopere energieleveranciers. Indien u de afgelopen jaren uw energie heeft afgenomen bij dezelfde energieleverancier, is de kans groot dat u op dit moment tot wel honderden euro’s per jaar goedkoper uit kunt zijn op uw energierekening. Niet alleen de energieprijzen zijn in de afgelopen periode ontzettend veranderd, ook de energieleveranciers gaan met hun tijd mee.

Overstappen kan op ieder moment


Het mooie aan de Belgische energiemarkt: er geldt geen opzegvergoeding bij vroegtijdig overstappen. Iedereen in Vlaanderen kan op elk moment zijn/haar energiecontract opzeggen en veranderen naar een nieuwe leverancier. Bijvoorbeeld van Octaplus naar Luminus. U betaalt dus geen boete of opzegvergoeding zoals in Nederland dat wel het geval is. Houd wel rekening met een opzegtermijn van 30 dagen. 

Geef een reactie