Top 3 van de beste tablets voor zakelijk gebruik.

 

Veel van de beste tablets voor zakelijk gebruik zijn in staat om jouw laptop te vervangen. Zowel de Android als Apple-tablet hebben een groot aantal applicaties waarmee je kunt werken. En natuurlijk, met de Windows 10 besturing kun je elke applicatie of programma uitvoeren dat je gewoonlijk op een traditionele laptop of desktop wilt uitvoeren. Door gebruik te maken van een Bluetooth-toetsenbord kun je comfortabel werken op de beste zakelijke tablet. Jouw keuze maken tussen Windows, Android of Apple is alleen maar kwestie van uit te zoeken wat jouw prioriteiten zijn en wat je uit een tablet wilt halen op het vlak van flexibel ondernemen. Om je wat te helpen bij de keuze bespreken we een aantal van de beste zakelijke tablets die dit jaar op de markt zijn.

 

  1. Apple iPad Pro.

Dit is de grootste tablet die Apple ooit gemaakt heeft. Hier een aantal van de belangrijkste kenmerken: CPU: Apple 9X, grafiek: ge├»ntegreerd, RAM: 4 GB, scherm: 12,9 inch, opslag: 32 GB, connectiviteit: 802.11ac Wifi en Bluetooth 4.2, camera: 8 megapixels. De optionele accessoires zoals het toetsenbord en de Apple “Pencil-stylus” maken deze iPad nog meer geschikt voor zakelijke en creatieve gebruikers. De iPad Pro maakt ook multitasking perfect mogelijk. Het is een zeer krachtige tablet die jouw productiviteit, zeker wat betreft de administratieve taken, zal verhogen dankzij een breed scala aan zakelijke applicaties. Liefhebbers van de iPhone en Apple producten in het algemeen zullen zeker kiezen voor deze allround tablet met uitzonderlijke mogelijkheden.

 

  1. Microsoft Surface Pro 4.

Met volgende kenmerken is deze tablet zeker in staat om jouw laptop te vervangen: CPU: 2,4 GHz Intel Core i5-6300U, grafiek: Intel HD Graphics 520, RAM: 8 GB, scherm: 12,3 inch, opslag: 256 GB SSD, connectiviteit: 802.11ac Wifi en Bluetooth 4.0, camera: 8 megapixels naar achteren gericht, 5 megapixels naar voren gericht. Een hogere schermresolutie, een dunner ontwerp en het gebruik van Intels krachtigere Skylake-processors zorgen ervoor dat deze tablet een goede vervanger is voor jouw laptop. Jammer dat het toetsenbord nog altijd optioneel is. In werkelijkheid is een draadloos toetsenbord onmisbaar als je deze tablet wilt gebruiken ter vervanging van jouw laptop.

 

  1. Samsung Galaxy TabPro S.

Deze ultralichte Windows-tablet heeft ongeveer dezelfde kenmerken als de Apple iPad en is daarmee ook de grootste concurrent van de nieuwste iPad Pro. Als het gaat om tablets, is het laatste tijd erg stil geweest bij Samsung. Met de lancering van deze tablet kunnen ze hun belangrijke positie op de markt zeker heroveren. De TabPro S is een van de weinige Windows-tablets die een scherm heeft met een verhouding van 3:2. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom het een directe concurrent is voor de iPad Pro. In tegenstelling tot het vlaggenschip van Apple, wordt het toetsenbord gebundeld met de tablet in plaats van het optioneel aan te bieden.

 

 

Geef een reactie