De specificaties van de Android Mediabox

Telkens als er een nieuwe gadget uit komt, vragen mensen zich af of ze het wel echt nodig hebben. Er komen steeds meer gadgets bij, terwijl mensen in het algemeen juist minder tijd willen besteden aan apparaten en online zijn. In dit artikel vertellen we jou graag meer over de specificaties van de Android Mediabox. Lees snel verder en ontdek of de Android mediabox iets voor jou is.

Wat kun je precies met een Android Mediabox?

De meeste mensen wereldwijd maken gebruik van het Android besturingssysteem. Is het niet op de smartphone, dan wel op tablet. Met de Android Mediabox wordt het mogelijk jouw telefoon of smartphone te koppelen met de televisie, waardoor je het maximale uit jouw smartphone / tablet en televisie kunt halen. Er zijn een aantal mogelijkheden waar je veel plezier aan gaat beleven:

  • Onbeperkt films, series en sportwedstrijden bekijken. Perfect voor alle films-, serie- en sportliefhebbers.
  • Gamen op een groter scherm – de games applicaties worden steeds meer advanced. Er zijn meer mogelijkheden en met e Android Mediabox is het mogelijk om te gamen op je televisie terwijl je jouw smartphone gebruikt om de game app aanwijzingen te geven.
  • HD – kwaliteit – wat betekent dat je films, series en sportwedstrijden met de beste beeldkwaliteit kunt bekijken.

 

Welke kosten zitten er aan een Android Mediabox verbonden?

Er zitten meerdere kosten aan een Android Mediabox verbonden. Zo betaal je een eenmalig bedrag voor het apparaatje zelf en daarnaast zal je maandelijks moeten betalen wanneer je gebruik wilt maken van onbeperk films, series en sportwedstrijden bekijken. Daarnaast zijn de kosten die je bepaalt om bepaalde apps te downloaden niet inbegrepen.  

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *