Beste goedkope tablets van winter 2019-2020

Beste goedkope tablets van winter 2019-2020

In 2020 hoeft een goede tablet niet duur meer te zijn. In deze blog vind je betaalbare, goede tablets waarmee je prima kunt internetten, lezen en video’s kunt streamen. We vergelijken de verschillende merken, van Samsung en Apple tot Lenovo en Huawei.  Met name Samsung heeft het afgelopen jaar flinke stappen gezet om een goede tablet aan te bieden tegen een betaalbare prijs. In dit betaalbare segment bieden alleen Lenovo en Huawei nog concurentie voor Samsung.

De verschillen tussen de tablets

  • De goedkoopste tablet is niet de beste. Maar de duurste is ook niet de beste tablet.
  • De grootste verschillen tussen goedkopere en duurdere tablets zijn het scherm en de snelheid. Ondanks dat goedkopere tablets beschikken over een prima scherm en voldoende snelheid voor lekker internetten, lezen en video’s bekijken levert een upgrade je alleen extra’s op deze gebieden op. Qua functionaliteiten biedt het bijna geen verschillen.
  • Samsung heeft op betaalbaar vlak de beste tablets. Goedkope tablets worden daarnaast steeds beter. In het goedkopere segment hebben enkel Lenovo en Huawei tablets van vergelijkbare of betere kwaliteit dan Samsung.

Aanraders

  1. Apple iPad (2018)
  2. Lenovo Tab 4 8 Plus
  3. Samsung Galaxy Tab A 10.5
  4. Amazon Fire HD 8 (2018)
  5. Amazon Fire 7 (2019)

De beste koop: Samsung Galaxy Tab A 10.5

Wanneer je niet perse een Apple iPad wilt en op zoek bent naar een iPad rivaal tegen een zeer goede prijs, dan is de Samsung Galaxy Tab A 10.5 een goede optie. Het goede scherm biedt voldoende grootte voor gaming, films en zoeken op internet. Het Android besturingssysteem heeft daarnaast alle mogelijkheden en biedt toegang tot miljoenen apps. Ten slotte is de batterijduur van de Galaxy Tab A ontzettend goed en heeft hij een koptelefoonaansluiting. Zijn er ook nadelen? Ja, de Galaxy Tab A kan soms een klein beetje traag zijn en het ontwerp is wat grof. Dat neemt echter niet weg dat deze goedkope tablet in het betaalbare segment op dit moment de beste keuze is.

Een goedkope tablet kopen: bestel online via internet

Online een nieuwe goedkope tablet bestellen heeft een aantal belangrijke voordelen. Belangrijk is dat je online eenvoudig de specificaties kunt vergelijken. Zo zie je snel welke tablet sneller is dan een ander, welke betere foto’s maakt en welke accu bijvoorbeeld het langst mee gaat. Wil je een A-merk tablet, dan kun je terecht bij bekende elektronicawinkels of online warenhuizen. Kies je liever een B-merk met een lagere prijs en betere specificaties, dan biedt Majstra voldoende keuze. Je leest de elektronicawinkel beoordelingen, warenhuis ervaringen en Majstra reviews via Goedbeoordeeld.nl. Zo shop je veilig een nieuwe tablet dankzij de ervaringen, reviews en beoordelingen van andere klanten.

1 reactie

  1. Zelf heb ik mijn tablet ook online via internet besteld en heb ook genoten van de voordelen. Dus ben zeker een voorstander van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *