crypto cursus volgen

Wil jij een crypto cursus volgen?

Met een crypto cursus volgen kun jij de basis leren over crypto. Wat zijn de voordelen van een online betaalmiddel ten opzichte van een fysiek betaalmiddel, zoals bijvoorbeeld de euro? En waarom zal je het risico nemen om je geld te verliezen als je ook alles op de bank kan laten staan. De voordelen van een online betaalmiddel zoals bijvoorbeeld crypto is dat de overheid je veel minder goed kan traceren. Er staat niet bij een grote bank dat je vandaag zoveel euro hebt overgemaakt naar die ene persoon. Het geeft je dus een stukje privacy. 

Investeren in crypto of aandelen?

Als jij een crypto cursus volgen wil, zul jij ook vast hebben nagedacht over het investeren in aandelen. Aandelen zijn delen van een bedrijf en bieden gegarandeerd winst. Dat een bedrijf het ene jaar meer winst maakt dan het andere jaar maakt niet uit. Je krijgt een percentage rente over het bedrag wat je ge├»nvesteerd hebt. Bij crypto kan dit sneller gaan. Zo kun je in een korte tijd veel geld verdienen. Bijvoorbeeld als de waarde van jouw valuta stijgt en je dit vlak voor een dal verkoopt. Als je vervolgens met die winst investeert in een andere valuta, en weer op een piek, als je geld meer waard is dan eerst, de boel verkoopt, heb je nog meer winst en ga zo maar door. 

crypto cursus volgen

Veiligheid voorop of ga je voor de winst? 

Aandelen bestaan, naast dat ze meer zekerheid bieden, ook al langer dan crypto. Crypto is pas van de laatste jaren, maar wel onder de jongeren gigantisch populair. In aandelen investeren klinkt voor voor veel jongeren misschien een beetje saai, terwijl in crypto handelen juist hartstikke cool klinkt. Durf jij het risico te nemen dat jij ook je inleg kan verliezen? Of heb jij juist de controle en motivatie om je geld een langere tijd te laten staan totdat je inleg is verdubbeld of misschien wel verdriedubbeld?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *