Vind hier een mooie iPad aanbieding

Op zoek naar een mooi, geavanceerde en betrouwbare tablet? Dan is deze iPad aanbieding ideaal voor jou! De iPad, geproduceerd door Apple, staat bekend als één van de beste tablet modellen aller tijden. Met de uitgave van elk nieuw model verbetert Apple zichzelf elke keer weer. Het is daarom niet voor niets dat de iPad een populaire keuze blijft op het gebied van tablets. Hieronder worden de modellen voor je op een rijtje gezet. Voor elk model kun je gebruik maken van een uitstekende iPad aanbieding.

 

De diverse modellen van iPad

Inmiddels heeft Apple al diverse modellen van deze tablet uitgebracht. Wij zetten ze voor je op een rijtje:

 

  • iPad: De originele iPad kwam uit in 2010. Deze tablet computer bevat diverse functies: je kunt er mee op het internet, e-mails versturen, muziek luisteren, games spelen, GPS gebruiken en films kijken. De ideale mix van smartphone en laptop.
  • iPad 2: bevat een snellere processor, een lichtere structuur waardoor deze gemakkelijker te dragen is en daarnaast was deze iPad de eerste tablet met een 720p camera.
  • iPad 3: de eerste tablet met Retina Display, waardoor het beeld scherper is dan ooit. Daarnaast is dit de eerste iPad waarbij video’s in 1080p bekeken konden worden.
  • iPad 4: dankzij de hardware upgrades kon deze iPad nog meer aan in vergelijking met voorgaande modellen. Hierdoor absoluut een waardige iPad aanbieding.
  • iPad Air: zoals de naam al impliceert, een wat lichtere variant van de iPad. Desalniettemin beschikt deze tablet over prima hardware.
  • iPad Air 2: het vervolgmodel op de iPad Air. Dunner en sneller dan zijn voorganger, en daarnaast de eerste iPad die beschikt over Touch ID, een authenticatiesysteem die de gebruiker verifieert aan de hand van zijn/haar vingerafdruk.
  • iPad 5: uitgebracht in 2017. Bevat de standaard hardware upgrades, alhoewel deze tablet qua gewicht vergelijkbaar is met de eerste iPad Air.
  • iPad 6: het meest recente model dat Apple uitgebracht heeft. Dankzij de supersnelle processor en 2 GB RAM geheugen kun je deze tablet gebruiken voor alle taken, hoe intensief ze ook mogen zijn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *