Luipaard (zwart-wit)

Steun het goede doel met tablet-hoesjes

Heb je recent een nieuwe tablet gekocht, maar ben je nog op zoek naar een mooi hoesje om je nieuwe aankoop goed te beschermen. Wij hebben een leuke aanbieding voor je: een selectie aan originele tablet-hoesjes, waarmee je door ze te kopen ook direct een goed doel steunt!

Reis-blogger actief voor het goede doel

The Bite-sized Backpacker is een reis- en lifestyle blog die zich actief inzet voor het goede doel. De mascotte van de site, een luipaardknuffel genaamd Fluffy, is de ster van de recent gestarte campagne Draw for Wild Cats. Via de “drawitinyourownstyle’-campagne worden kunstenaars uitgenodigd om hun eigen interpretatie van Fluffy te scheppen. Inmiddels hebben kunstenaars uit diverse landen hun (digitale) pen op papier gezet om de avonturen van de kleine backpacker uit te tekenen.

Met de campagne hoopt de website geld in te zamelen voor het wereldwijde behoud van wilde katachtigen, zoals leeuwen, tijgers en (natuurlijk) luipaarden. De leefgebieden van veel katten wordt bedreigt en ook wordt er nog steeds veel op de dieren gejaagd. Door natuurorganisaties die voor het behoud van deze prachtige dieren strijden te ondersteunen, hopen de oprichters van de site ‘Fluffy’s familie in het wild’ te kunnen helpen.

‘Draw for Wild Cats’ tablet-hoesjes

Met toestemming van de internationale kunstenaars die meedoen aan het ‘Draw for Wild Cats’-project worden de illustraties die zij creëren  gebruikt voor de print-on-demand productie van kleding en merchandise. Daaruit kwam ook een reeks prachtige, schattige ‘Draw for Wild Cats’ tablet-hoesjes voort.

Tablet-hoesjes van The Bite-sized Backpacker
Tablet-hoesjes ontworpen door Karin (Sweden), Freshy (Thailand) en Martin Kündi (Switzerland).

Deze unieke tablet-hoesjes zijn zowel via The Bite-sized Backpacker zelf als via diens partner RedBubble te bestellen. Het platform biedt niet alleen tablet-hoesjes aan: er zijn ook mokken, stickers, iPhone-hoesjes en t-shirts te verkrijgen. Naast merchandise gebaseerd op de campagne biedt de site via hun partner ook knuffeldieren aan, waarvan eveneens een deel van de winst naar het goede doel gaat.

Tijd om je tablet op te leuken voor het goede doel!Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *