Een sim only met onbeperkt bellen. Welke provider heeft dit?

Tegenwoordig bieden providers steeds vaker abonnementen aan met onbeperkte belminuten en internet. Normaal is het zo dat je bij een telefoonabonnement op maandelijkse basis een vast aantal belminuten, sms en een aantal gigabyte data. Het voordeel hiervan is dat je natuurlijk altijd bereikbaar bent, maar het kan voorkomen dat je data opraakt. Als je veel op je telefoon zit, veel moet bellen of veel whatsapp en andere social media gebruikt is het mogelijk dat het abonnement opraakt. Een abonnement met onbeperkt bellen en sms’en zorgt ervoor dat je nooit over de limiet heen kan.

Een sim only onbeperkt bellen abonnement

De eerste providers die een abonnement zijn begonnen met sim only onbeperkt bellen, sms en internetten zijn KPN en Vodafone. Later zijn meer providers deze sim only abonnementen gaan aanbieden, waaronder budgetproviders zoals Youfone, Simyo en meer. Je hebt daarom nu de mogelijkheid om uit meerdere providers te kiezen, elk met zijn eigen voor- en nadelen. Het is mogelijk om een sim only abonnement te kiezen met alleen onbeperkt bellen, alleen onbeperkt internet of een combinatie van beiden. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een combinatie te doen.

Bij aanbieders zoals Hollands Nieuwe, youfone, simpel, lebara, simyo, ben, tele2, KPN, Vodafone en meer is het mogelijk om een abonnement af te sluiten met sim only onbeperkt bellen. Op het moment van schrijven van dit artikel is het goedkoopste abonnement van Hollands Nieuwe met maar 8 euro per maand. Op de website van de meeste providers kan je gemakkelijk zelf een abonnement samenstellen door te kiezen voor sim only onbeperkt bellen, hoeveel data je wilt per maand en hoelang het abonnement geldig is.

Het kan aardig veel kosten om over je abonnement te gaan. Hoeveel je kwijt bent per minuut over je bundel verschilt per provider. Wanneer je niet doorhebt dat je over de bundel zit kunnen de kosten erg oplopen. Als je op maandelijkse basis veel belt en veel sms’jes stuurt is het dus verstandig om een bundel te kiezen met onbeperkt bellen en sms’en. Hiermee voorkom je extra kosten en hoef je nooit zorgen te maken over hoeveel belminuten je nog hebt of hoeveel sms’jes je nog kan sturen. In noodgevallen weet je ook altijd zeker dat je iedereen kan bereiken.

Het vergelijken van sim only abonnementen

Als je op zoek bent naar een sim only met onbeperkt internet of bellen abonnement is het handig om de verschillende providers met elkaar te vergelijken. In de meeste gevallen kan je nog aardig wat geld besparen door de goedkoopste optie te kiezen. Het is namelijk mogelijk om op de websites van providers bepaalde combinaties te maken tussen data en bellen en de lengte van je contract. Een vergelijkingswebsite maakt al deze combinaties voor jou en laat de goedkoopste opties zien. Op de website VergelijkSimOnly is het mogelijk om verschillende sim only abonnementen van alle providers van Nederland te vergelijken. Op deze manier kan je het abonnement kiezen dat het beste past bij wat jij nodig hebt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.